VOKOUN

VOKOUN

Ježíši Maria ty jsi mně dal!!
Co jsem to sežrala, co jsi to žral?!

Ten VOKOUN kulí voči – ve mně se ještě hýbe,
do žaludku mi skočil, to nejhorší však přijde!...

Už tlačím jako zvíře a mám toho fakt dost,
už zevnitř střeva hryže, však ne a ne mně opustiti…

vzepřela se tam kost!
Autor Lenstepp, 08.02.2009
Přečteno 381x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Wolker by se radoval!!Hlavně, že je sranda.

08.02.2009 17:45:00 | Saša T.

Tak zase nějaká "PRDEL"
Tak ať vyklouzne a nežer ježky!!!

08.02.2009 11:20:00 | J.F.Julián

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí