Nedobrovolný přerod

Nedobrovolný přerod

Anotace: Ano, i takové pocity mohou ovládnout lidskou mysl.

Nedobrovolný přerod

Jemný dotek, jizva na mé kůži.
Ublížíš pohledem, zmrazíš duši mou.
Jako by jsi daroval černou růži.
Zabil jsi jednoho ze dvou.

Oslepnou oči, neuvidí bílý den.
Ochrnou nohy, krok dál již neudělají.
V noci nebude se Ti zdát už žádný sen.
Jen krvelační duchové se Ti chechtají.

Vyrvou srdce z těla, hodí ho supům.
Na kříž přibijí bezvládné tělo.
Nevyhneš se moci morbidních duchů.
Neuvidíš, jak v zimě je všude bělo.

V ústech narostou upíří zuby.
Krev Ti bude nutnou potravou.
Žít budeš v noci, tak jdi! Nevíš kudy?
Jsi kat, živíš se krvelačnou popravou.

.
Autor Lyonka.Margareta, 10.02.2009
Přečteno 345x
Tipy 4
Poslední tipující: E., Charibeja, Markéta Hl., stanislav molski polone
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutne jsou tve basnički,
a ten smutek se přenaši
i na toho,kdo je čte..
Krasne leč smutne..
o o
I :
:
---

10.02.2009 10:45:00 | stanislav molski polone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí