Mráz

Mráz

Mrazivá smrt se blíži
A ve kreči řve svět
Stezky života se kříží
A smrti jak by smet

Život mne stále hnal
A děsil do morku kosti
Hudec requiem mi hrál
Odcházím v žalu i zlosti

Ach,moment hrozivě zlý
A přec tak strašně sladký
Nad mou hlavou havrani dlí
Být k bohům blíž na okamžik krátký
Autor MRAKOMOR, 06.10.2005
Přečteno 647x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta depresivní nálada je náhodou strašně krásná

09.09.2006 18:18:00 | Dešťová.kapka

Sejdem se tam...jen nevím ještě kdy...možná brzy...

06.10.2005 22:44:00 | Silvie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí