Vampire

Vampire

Anotace: Velmi, ale opravdu VELMI, volný překlad jedné z mých nejoblíbenějších písní... tedy - aspoň trochu souhlasí možná tak 1. odstavec... jinak je ten zbytek spískaný mnou...

V ulicích se soumrak plíží,
melancholie mé srdce tíží.
Jsem dáma v černém,
jsem druhem noci,
k spánku mi nemůže nikdo pomoci...

Vidím kořist před sebou,
slitování nemám s tebou...
Neznám správnost, znám jen špatnost,
toť je má jediná vlastnost...

Mrtvá jsou místa, kde jsem stála,
ledová zima tam skrz mou kůži vála.
Libuji si v krvi oceánu,
vysmívám se tvému Pánu!

Mám za milenku noc,
v její černi skrývá se má moc.
Chceš-li jako já být,
odvahu musíš v sobě mít.
Za můj polibek draze zaplatíš,
se sluncem se navždy rozloučíš...

Tedy mne následuj a věz,
nepomůže ti žádný kněz -
nasytím se totiž tvou duší...!

Jsem bohyní - s touhou tmavší než černou,
jsem bohyní - závojů noci konkubínou věrnou.

Jsem upírem...
Autor Xsa_ra, 22.02.2009
Přečteno 466x
Tipy 7
Poslední tipující: al-pacino, Lachailla, Charibeja, jammes
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-))))) Oka, kdybych potřebovala někdy transfuzi na inspiraci, spoň vím, kam se obrátit :-D

25.02.2009 21:32:00 | Xsa_ra

Tak to je moje krevní skupina, mám béčko!

25.02.2009 20:41:00 | jammes

Tak to je moje krevní skupina, mám béčko!

25.02.2009 20:40:00 | jammes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí