Pokoj 35 III

Pokoj 35 III

Anotace: další část do serie básní z temnot pokoje 35

Pod hlavou matrace
Šeptající mi do ucha
Že život jest flustrace
A dobře se mi poslouchá

Stíny tančí na stropě
Každou noc hrají mi představení
Připomínajíce nápis na hrobě
Značí ,že jsme připravení

V mozku nádor a na duši vřed
Připravenou mám rakev hladkou
Temnotou loučí se mnou svět
Vydám se na cestu sladkou

Ach,světlíky jsou stále blíž
A podsvětí mi přívětivě kyne
Ned mou hlavou začal krvácet kříž
A z venku se melodie sladká lyne
Autor MRAKOMOR, 10.10.2005
Přečteno 575x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mě se líbí, uplně mi při ní běhal mráz po zádech a stahoval se žaludek... z tvých básní je něco cítit!Pěkný

06.09.2006 21:23:00 | Dešťová.kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí