Romantyš

Romantyš

Anotace: Updated. Po roce jsem aktivní. Hurá.

Sbírka: Doba občasných múz

» Nazlátlý stín s křídly
přitáhla jsi blíž -
hlavu plnou otazníků -
ani to netušíš.

» Stále hlídal tvoje kroky,
zřel tě jenom z povzdálí,
z každé písně, z každé sloky
polykal tě jako líh.

» Každým veršem propadal
opilecky tomu hlasu…
Nakonec se rozhodl,
nalézt jeho zdroj a krásu.

» A tak jednou, cestou z práce,
na chodník tě cosi strhlo.
Tloukl křídly, řval a smál se,
rozerval ti hrdlo.
Autor Daerfëa, 11.03.2009
Přečteno 439x
Tipy 3
Poslední tipující: Martin Švarc, Lité, Charibeja
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...moc pěkné:-)

01.10.2010 19:38:00 | Behemot

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí