Plast noci

Plast noci

Anotace: Temnější vyznání ženě, městu a noci.

neboj se
na chvíli ponořit prsty
do horkého oleje
chyť se mě za ruku a pojď
zahoď strach
dneska už stejně všichni spí

(a já ti chci ještě něco ukázat)

město taje
a na chvíli jsem
jeho vládcem jenom já
rozprostři své vlasy
do plastu noci

(tak ti to sluší nejvíc)

a ty mi odpovídáš
štěkotem toulavého psa
sleduješ mě skrz popraskané kryty
pouličních lamp

(a oči ti svítí trochu míň)

nebe je rozřezané dráty telefonů
drtíme podrážkami zbytky
ledových krust
na krajnici černá voda
(užíváme si samotu společně)
my se tady nikdy neztratíme
Autor BaD, 16.03.2009
Přečteno 481x
Tipy 23
Poslední tipující: Gabrielle, ziriant, Glloxy, SWEET13, Eleonore, Holis, Kapka, WAYWARD, labuť, kikis, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkná :-)

04.10.2010 11:53:00 | Gabrielle

...za ST (nebylo to tu už?)

16.03.2009 17:40:00 | WAYWARD

pěkná

16.03.2009 11:46:00 | malý lachtánek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí