Močály

Močály

Anotace: první sloka je z V a W, další odemě

V a W:
Nad močálem táhnou páry
prej tam v noci tančí čáry máry
a když k ránu mrholí
toulaj se tam mrtvoly
žába kváká
vlkodlaka láká
---
Já:
A na pranýři
sedijó dva upíři
lidem hážó na krk laso
vypijó je snijó maso
a každek chycenej našinec
je do svítání kostlivec
to je přec známá věc

povídala mi to naša bába
která straší děcka ráda
a já jí na to:
Ve škole nás učili
že strašidla nejsů
copak jste sa zbláznili
už se strachy třesu

Učitelka povídala
poroučíme větru dešti
a nevěříme na "pověšti"

A tak jsem se toulal tím močálem taky
jakýpak strachy a saky paky
a teď su upír taky +
Autor Ovádko, 20.03.2009
Přečteno 436x
Tipy 8
Poslední tipující: E., m-maybe, Charibeja, strašidýlko-střapatý, Kapka, hanele m., valaki
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná fantazie - pobavila, dík.

20.03.2009 10:36:00 | Kapka

učitelka by si měla zajít na logopedii... a tys měl kliku že seš jen upír a ne na kost ožranej umrlec :o)

20.03.2009 10:13:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí