Výkřik do tmy

Výkřik do tmy

Grimasa němé hrůzy,
a tichý výkřik beze slov,
zas někdo z lidské lůzy,
ve tmě nalezl svůj hrob.

Ten tichý výkřik do tmy,
prosvištěl vůkol temnotou,
a jeho dotek – ač letmý,
naplnil srdce prázdnotou.

Na prahu noci skonal červ,
červem je člověk veškerý,
oltář je plný hmoty střev,
v koutě se válí mozek rozbředlý.
(1998)
Autor VaR, 24.03.2009
Přečteno 440x
Tipy 7
Poslední tipující: Hedvika, Charibeja, PanAlík, Max the Fallen, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dávám tip, je to pěkně napsaný, ale vážně na moc brr, ten konec.

24.03.2009 16:42:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí