Kanibal

Kanibal

Ten člověk má hlad,
na ulicích jídlo shání,
bude hodovat,
když najde bezdomovce.

Bude hodovat,
i děti má rád,
na sváču je sezve,
pak chutnou baštu pozře,
nebude mít hlad.

Jenže teď má hlad,
chtěl by hodovat,
jídlo ovšem není zde,
neboť lidé doma jsou,
hlad bude mít do té doby,
dokud ven zas nevyjdou.

Je to kanibal,
a stále má hlad,
pozor si dej občane,
nebo budeš v sekané,
s bramborem či knedlíkem,
budeš dobrým žrádýlkem.
(1998)
Autor VaR, 29.03.2009
Přečteno 417x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí