Křídla havranů

Křídla havranů

Křídla havranů


Pod pláštěm okřídlených havranů
halím svoje slzy
Bolestí těch všech pánů
kteří po duši prošli příliš brzy

Jejich doteky vryty mi do kůže
možná že až příliš tvrdě
všechno kvůli tůže
Pánové přikyvovali hrdě…

Zneužitá dívenka
zahalena v bílém plátně
utekla jí myšlenka
příliš separátně

Myšlenkou byli jí ti pánové
co zneužili dívenku
to jsou ti troubové
jež leží v prkenném dřevníku





Pod pláštěm okřídlených havranů
halím svoje slzy
Bolestí těch všech pánů
kteří po duši prošli příliš brzy

Jejich doteky vryty mi do kůže
možná že až příliš tvrdě
všechno kvůli tůže
Pánové přikyvovali hrdě…

Zneužitá dívenka
zahalena v bílém plátně
utekla jí myšlenka
příliš separátně

Myšlenkou byli jí ti pánové
co zneužili dívenku
to jsou ti troubové
jež leží v prkenném dřevníku
Autor Yukki, 05.04.2009
Přečteno 488x
Tipy 6
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Azazen, Charibeja, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

For saddova:
Ne vždy je dílo jen o tom jak je psáno, mnohdy je o pocitech, které jsou důležitější než samotné zpracování.
Azazen

09.04.2009 12:06:00 | Azazen

Co bych na to měl říct? Zase je to o bolesti...
Srdce a duše možná bolí, ale to přejde... jednou jistě.
Nechci tvrdit, že přijde ten pravý, možná né hned, ale jednou snad. I Ty se dočkáš...
Azazen

09.04.2009 12:05:00 | Azazen

pokud vazane , tak s rytmem, ten zde postradam...

05.04.2009 19:30:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí