Sklep

Sklep

Anotace: asi bych neměla, ale někdy se bojím sama sebe a toho co jsem vytvořila...Ten sklep je jedním z toho...

Děsivá symfonie zasvěcena tichu
se rozléhá temnými zdmi
Narušena pouze rytmem tvého dechu,
probouzí k životu ty, co nikdy probuzeni být neměli

Kletby v zatuchlém vzduchu vzpurně visí
Šeptají ti, nutí tě cítit mrazivý pocit viny
Skrz motlitbu strachu zažehneš jejich svíci
a možná spatříš to čím kdysi dávno, před staletími byli

Stěny potřísněny zašlou krví
truchlí v obětí obrácených symbolů
Ty netušíš, a jsi si jist, že ani oni neví
jak utéct krutým portrétům zasvěceným nikomu

Jistě nevěříš na kletby, já také ne,
ale co když ,tam daleko v tmách
nezazní děsivá symfonie ticha, ale místo ní
běsnící chór,znící jako dětský pláč ?
Autor pornografie srdce, 18.04.2009
Přečteno 465x
Tipy 9
Poslední tipující: Oťas, sveřep, Lachailla, Elgroth, subrtka, padající do neznáma
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo z toho zamrazí...

24.04.2009 12:02:00 | Lachailla

Přesně podle mýho gusta, do toho sklepa bych se podíval...

21.04.2009 09:11:00 | Elgroth

Běhá mi z toho mráz po zádech...

18.04.2009 20:07:00 | subrtka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí