Slavnost století

Slavnost století

Temná noc svou náruč otevírá,
pro andělé z pekel posílá…
Na ty,který jen sladce usínají.
Již ve vánku zní
ďáblovo požehnání…

Otevře se propast podsvětí,
nechť povstanou všichni prokletí
a ze záhrobí probudí se oběti,
což zvané jsou na slavnost století…

Píseň smrti – prázdné hroby.
Vlčí vití – původ zloby.
Šesté znamení - v temném soumraku.
Odkud pramení,touha přízraků…
Autor Raziel PsyDearth Characith, 20.04.2009
Přečteno 400x
Tipy 4
Poslední tipující: Charibeja, Bíša, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, nechť povstanou všichni prokletí!!

20.04.2009 17:57:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí