Přichází v noci

Přichází v noci

když slunce večer umírá,
a černá tma sílu přebírá,
když paprsky světla uhasnou,
a s nocí sny a můry povstanou.

pak zavřou se oči a příjde ten děš,
co srdce mi ničí, a duši mi svírá,
každá kapka naděje s ním umírá.

Kdy ožije den?
kdy zkončí ten sen?
V úsvit ranní doufám, a na černý závoj se koukám.
Konečně slunce, spálí tu hrůzu co srdce mi rve,
v noci však zase, bude mi ZLE!
Autor svištící vítr, 24.10.2005
Přečteno 730x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrý průměr.pěkné poslední čtyřveřší

31.10.2005 19:30:00 | MRAKOMOR

Tyhle noční depky bývají dost zlé...

25.10.2005 12:27:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí