Lidské torzo

Lidské torzo

Zbytek z obalu na duši,
--lidské torzo v krvi.
Odříznuli mu obě uši,
neumrtvili nervy.

Kdo to byl? Nikdo se nedozví,
jen prst na zemi zbyl.
Kdo ti odpoví...
Jak dotyčný žil.

Na těle žerou dravci,
v trávě válejí se údy.
Nedalo to velkou práci,
snad zabíjeli z nudy.

Pohřeb nebude se konat,
obličej k nepoznání.
Proč musel tak hanebně skonat.
Torzo v trávě...za svítání..
Autor Striptérka, 09.05.2009
Přečteno 360x
Tipy 3
Poslední tipující: Charibeja, Elisha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

K tomu není komentáře,tak ho píšu - zní to autenticky -

09.05.2009 16:34:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí