Navěky...

Navěky...

Zavírám oči,
Sny se mi v hlavě bijí,
V představách vražedných
Mé touhy se do mě vpíjí,
Nasáklá bolestí
Po dechu lapu,
V tratolišti krve
S odhodláním šlapu..
Skláním se k tobě,
Vítám tě v hrobě,
Můj vysněný vrahu
U mého prahu…

Pojď dál a ukaž, co v dlaních svíráš,
Když se mnou v objetí umíráš
Jsme sami
Tak sami
Tak krásně to hoří
To mezi námi
Když mizíme v hoři

Cítíš tu bolest?

Pojď do mého objetí
Jsme dávno mrtví
Brutalitou přejetí

My dva jak bozi
Milující vrazi
V zoufalství křičím
Jsi pro mě ničím!

Vášeň
Slovy rozepsat se nedá
Je mi zle
Žaludek se mi zvedá
Jen z pocitu pomalého umírání
Naposledy
Obejmem se
Nadpozemské milování

A pak zmizíme v nebi (v pekle)
A budem věčně svoji..vztekle
Já a Ty
Můj satane
Klečet u Tvých nohou
A ostatní?
Ukázat mi záda mohou
Za Tebou půjdu i do plamene hořícího
Příliš ses zakousl
Do srdce mého planoucího…
Autor Ammazonic, 12.05.2009
Přečteno 419x
Tipy 14
Poslední tipující: Mraveneček, V e r u n k a, Hedvika, Charibeja, Bíša, E., Psavec, Kubino 2, Hazentla, greapy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je až hororová scenérie

12.05.2009 11:23:00 | Kubino 2

Krásná,emotivní ST. :)

12.05.2009 10:37:00 | greapy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí