Vrah

Vrah

Anotace: Velmi pěkná úvodní věta Nicolade Cagea z filmu Ghost Rider.

Sbírka: Žalostná snění

Jeho duše je potřísněna krví nevinných,
pro své oběti vymýšlí zrádnou lest,
vezme nůž a jde pokračovat v choutkách vražedných,
vybral si špatně z mnoha cest.

Co krok, to výstřel,
pád a tělo ochabne,
nazmar již přišlo mnoho lidských těl,
och, jak jen tohle dopadne...

Policistům stále uniká,
a my už nemáme moc času,
čas totiž běží,utíká,
smrt v podobě vraha našla si k další oběti trasu.

Smrt prošla každým práhem,
mnoha lidem nekonečný sen se zdá,
neboť tím vrahem,
jsem totiž já...

Autor Elie, 18.05.2009
Přečteno 440x
Tipy 3
Poslední tipující: Carver, Zelená okurka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí