Zrodenie Mŕtveho Časť 2

Zrodenie Mŕtveho Časť 2

Žiaria hviezdy v bielom rúchu,
ponorené v hlbinách...
Ľahký závan chladnej noci,
dava tichu hebký hlas...

Dievča v šate smutných tvári,
kráča v daždi spomienok...
Kde sa svetlo nerozžiary
a hasne jej plamienok...

xxx

V hĺbke srdca ľudský život,
avšak smäd má silný príchod...

Z tieňov noci vynára sa
a prvý z bozkov zabíja,
tak sladká je ta krása,
ktorú v krvi smrťou objíma...

A Daar leží na zemi,
tou silou ostal zhrozený...
Čo prebudilo ozveny,
z ktorých povstal zrodený...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 19.05.2009
Přečteno 381x
Tipy 5
Poslední tipující: E., Charibeja, labuť, 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí