Pouliční lampy

Pouliční lampy

Pouliční lampy září jak oči šelem
klamaj tmu jako ty mě svým tělem
Tak jak had tančí v stříbře hadích svleků
ty tančíš s ohněm od počátku věků

Tvé oči žhnou, žhnou plamenem lvic
já taji v nich jak vosk pod žárem svic
Prostě jsi zatla své drápy z podsvětí
do mě, do lidí a do dětí
jež v úplňku vyjí své touhy na měsíc
a jejich životy hasnou jako ten plamen svic...
Autor Chašmodský, 20.05.2009
Přečteno 547x
Tipy 16
Poslední tipující: V e r u n k a, NikitaNikaT., 11prdelka, Lité, labuť, Psavec, E., strašidýlko-střapatý, Charibeja, Emira, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Působivé, k zamyšlení.

22.05.2009 15:57:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí