Zabila ho!

Zabila ho!

Anotace: První dva verše možná znáte ale zbytek čistě má práce =)

Sbírka: Žalostná snění

Zabila ho!
Na rtech jí pohrává ďábelský smích,
jak snadné bylo spáchat tento hřích,
tato poeta byla daleká,
osud však na nikoho nečeká.

Události rychle plynou,
vzpomínky však nezahynou,
zapomínalo se to tolik let,
jak jediné slovo změní svět,
a vše bylo prozrazeno,
jen co vyřkla jeho jméno,
zemřel,zná svou vinu,
a teď se schovává ve stínu,
a vše kolem ní se mění v prach,
v lidských řadách rozsévá strach!
Autor Elie, 20.05.2009
Přečteno 419x
Tipy 11
Poslední tipující: V e r u n k a, Charibeja, Raziel PsyDearth Characith, ZuzInQa, E., Shnecek, Emira, myší královna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vcelku dobrá báseň. Jenom bych s dovolením zkusila navrhnout řešení namísto té viny v závorce:
"{...} zemřel - jen ona má na tom vinu,
a teď se schovává ve stínu, {...}"
popřípadě třeba:
"{...} zemřel, ona nese za to vinu,
a teď se schovává ve stínu, {...}"
Ona závorka je totiž, dle mého, největší vadou na kráse celé básně.

20.05.2009 23:41:00 | E.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí