Vlkodlaci

Vlkodlaci

Vlkodlaci

Půlnoc, magická chvíle.
Už blíží se ten čas.
Znovu podlehne té síle,
podlehne volání zas?

Volání svého rodu,
Volání krve temné.
Z místa jejich zrodu,
pouto je tak pevné.

Půlnoc, magický to čas!
Les, tma, měsíční svit.
Volají ho zas a zas!
Pomalu už ztrácí cit.

Cit pro svět okolo,
cit ve vlastním těle.
Vždycky ho to lákalo,
chutnalo to tak skvěle.

V té jediné čiré kapce,
skrýval se celý jeho svět.
Nejdřív hledal jen starce
a pak každý mladý květ.

Studený vítr v horách,
šlehal ho do tváří.
Těla schovával v norách
A díval se na tu záři.

Když duše vystoupila z těla,
záře zalila celé okolí.
jeho ústa oněmněla,
Jediná chvíle, která ho zabolí.

Půlnoc a měsíc v úplňku!
Kdo odolal by z nich?!
Mají to v sobě, v zárodku,
A v lese opět zní jeho smích....
Autor EQUUD, 25.05.2009
Přečteno 659x
Tipy 10
Poslední tipující: BlacckHermione-Emm, Raziel PsyDearth Characith, Lachailla, E., Anne Leyyd, Charibeja, Marfuša
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné...:o)

28.05.2009 21:06:00 | Lachailla

Dobrá báseň, ale já už mám vlkodlaky zafixované v hlavě podle rodiny Blacků a Stepehie Meyer. :)

27.05.2009 14:18:00 | Anne Leyyd

Díky :-)

26.05.2009 19:03:00 | EQUUD

Líbí se mi.

26.05.2009 13:53:00 | Marfuša

vůbec není špatná, dobrý !!

25.05.2009 22:46:00 | Elf

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí