Upír

Upír

Za dne spí a v noci bdí
tahá se šerem bezedným
na sklonku dne, kdy se probouzí
vyhlíží oběť, kterou zardousí.

Tiše se v temnotě pohybuje
obklopen pachem co produkuje
zetleté šatstvo a zatuchlá hlína
za nehty krev i hnusná špína.

Vyhlíží oběť s šedavým krkem
krade se tiše, ne s žádným hlukem
a jedním dotykem přichytí krk
zabodne tesáky než by si mrk.

Jak brčkem z bambusu pije krev z oběti
předává schopnost nebo spíš prokletí
ten koho ochutná bude jak on
upíjet z obětí a v bázni mít skon.

Na konci noci, kdy ptactvo se probouzí
nalézá rakev ve sklepě páchnoucím
kde tiše ulehá s žaludkem plným
slastně se usmívá naplněn krví.

Pohledem na kříž bude se spalovat
svou černou duši zbytečně zpytovat
a vůně česneku s kulkami stříbra
budou ho trýznit jak horká zřídla.
Autor Ďábel sám, 02.07.2009
Přečteno 476x
Tipy 14
Poslední tipující: mkinka, kuskus pruhovaná, Churry, Harr, Charibeja, E., Raziel PsyDearth Characith, PANGÁSIUS, Bíša, hanele m.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

upír humusák :D

03.07.2009 16:03:00 | Raziel PsyDearth Characith

pěknej hnus:) ST

03.07.2009 09:45:00 | PANGÁSIUS

není to téma kerý bych si dobrovolně vybrala ale zpracovaný je to dobře :o)

02.07.2009 21:47:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí