Kavárna „hřbitov“

Kavárna „hřbitov“

Anotace: v kavárně druhé světové války..

Pod okny voní mi
hlína čerstvá
V rohu kavárny „Hřbitov“
spřádám svá zvěrstva

Na zahrádce kavárny
je skoro mrtvo
Hroby jsou prázdné –
židle plné mrtvol

Otázka tíživá
proč se mrtví vrací
stala se mojí
bestiální inspirací…
Autor Chašmodský, 09.07.2009
Přečteno 482x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí