Víno

Víno

Anotace: láska,nenávist,lež,přetvářka o tomhle všem to je

Zahalená,abys mi neviděl do tváře
Odvrácená,abych se nemusela dívat na lháře
Pokoušíš se poznat jaká doopravdy jsem
Obejmi mě,vždyt brečím!
Proto jsem si tě vzala jsem.
Tady a ted se ti pomstím.

Z láhve vína ubývá
Jen pij!
Ve víně se pravda ukrývá
Tak žij!
Jdi lesem sám.
Už se ti stmívá.

Naivně si myslíš,
že na tebe čekám.
O návratu přemýšlíš
a já správná slova hledám.

Co říci?Když neví, že lžu
Vždyt on přece neví,že se přetvařuju.
A pak přijdeš
Řekneš pár hezkých vět
Kde to žiješ?
Nezhroutil se mi po tvém odchodu svět.

Odhazuji masku ublížené.
Tys mi to fakt uvěřil?
Zapomen na mé oči ubrečené.
To je z toho,že jsi pil...
Autor FrozeN, 27.07.2009
Přečteno 371x
Tipy 3
Poslední tipující: Viva La Roma, E., Gudula
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí