reálne zlo

reálne zlo

Anotace: to napísal môj kamarát, majú takú nejakú metalovú kapelu a už sa snaží aj textíky písať...tak hodnoťte...:))

ugrilujem tváre našich mravov
a preukážem sa vám pravou tvárou
vy všetci čakáte za temnou bránou
nad hlavami obletovaní krvilačnou vranou
predstavím sa vám vo veľkej miere
pretože nechcem žiť vo večnej diere
ukáž tú silu čo v sebe máš
a predveď čo z toho ľuďom dáš
stačí si veriť, miestami sa s prehrou zmieriť
a potom na ňu brokovnicou namieriť
hlavne netreba sa prehnane meniť
stačí sa len o niektorych veciach zmieniť
prejav svoj názor, ukáž čo je v tebe
chcem byť na čo najlepšej ceste k tebe

vidíš zlo vo veľkej miere
a pritom to v tebe ešte drieme
nemaj strach dobre to všetko vieme
a nikomu to predsa nepovieme
krvilačné beštie sú všade vôkol nás
aj ony chcú počuť náš bolestný hlas
nedajú nám dýchať, celý sa už potím
svoje zmysly rôznymi spôsobmi krotím
no nenechám sa mučiť vlastným hlasom
nechem byť prejdený tankovým pásom
Autor bathory, 01.08.2009
Přečteno 374x
Tipy 4
Poslední tipující: E., Charibeja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí