Noční můra

Noční můra

Anotace: Pokud o něco co se mi nepovedlo.Chtěla bych to víc propracovat ale nějak se mě pustila můza takže z toho vziklo tohle.Nevím nevím ale mě se to nelíbí.Je to takové moc rychlé že ?

Noční můra navštívila mě dnes v noci
Malé děcko ležící bez pomoci
Běžím po lese zoufalá,vystrašená
Nemám sílu na křik ...jsem vyřízená
Zpocená tvář a zrychlený dech
Předemnou chatka kterou obrůstá mech
V zoufalé touze zachránit si život
Vejít do té chatky velkou chybou bylo
Z ničeho nic zaklapnou se dveře
Ted už nemá cenu kamkoliv běžet
Rudé světlo ozáří místnost temnou
Ta vraždící zrůda stojí přímo za mnou
Nesnažím se utéct jen bez pohybu stojím
Toho že umřu se ted moc bojím
Cítím bodavou bolest v zádech
Ted už zbývá mi jen poslední nádech
Nepamatuji si co přesně se stalo
Ale jsem ráda že se mi to jenom zdálo
Autor mw--martina, 13.08.2009
Přečteno 457x
Tipy 2
Poslední tipující: 4LJFilip, Charibeja
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrej konec

20.01.2010 14:37:00 | 4LJFilip

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí