Ples příšer

Ples příšer

Anotace: další na objednání.. prostě jako básnička asi jde ale jako text k písni to holt není ono..

Skřípění houslí neslo se sálem
divoká vřava zkazila vzduch
upír procházel otrokyní harém
kolem šířil se lidský puch.

Záblesk tesáku a vzrušený vzdech
z jednoho rohu k druhému
ženy přitisknuté na mokrých zdech
závan mrtvého parfému.

V masce i bez ní
příšery tančí
jedny kradou život
jiné nevinnost
lidé i upíři
šaty si máčí
z jedněch čiší pot
z druhých zlost.

Svítící tekutina propálí žaludek
dopad těla pod rej podpatků
schrbený s jehlou navštíví záchůdek
chodba klouže od zvratků.

Okovy chrastí
láhev se dolívá
výkřiky strastí
skvry ne od vína
zkažený rej
zkažená doba
nemrtvý děj
vládnoucí zloba.

Kousky masa padají z balkónu
živých v sále ubývá
Dracula směje se na trůnu
- žádná z otrokyň se nehýbá..
Autor Meiv, 23.08.2009
Přečteno 446x
Tipy 4
Poslední tipující: Eleonore, J's .., E.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí