Překvapení s vůní krve

Překvapení s vůní krve

Anotace: není všechno tak jak to vypadá

Z lásky

Můj přítel mi včera řekl,
že jestli umřu, umře taky.
Ještě nevěděl, že on je ten
kdo umře první.


Z vděčnosti

Moje matka mi dnes u oběda řekla,
že jestli nesním polívku,
přijde čert a odnese mě do pekla.
Nevěděla, že já jsem ten čert,
který odnese do pekla ji.


Z přátelství

Moje kamarádka mi odpoledne řekla,
že mě zabije,
jestli jí ty vlasy ostříhám špatně.
Nevěděla, že to já zabiju ji,
až mi podá ty nůžky.


Ze vzdoru

Můj otec mi dnes večer řekl,
ať uklidím tu krev,
co od ní máme zasranou kuchyň.
Nevěděl, že čekám až k ní přibyde jeho krev,
abych mohla uklidit tu zasranou kuchyň.


Ze spiklenectví

Můj bratr mi před chvílí řekl,
ať odnesu ty mrtvoly,
o které zakopává když jde na záchod.
Ještě neví, že ty mrtvoly
odnesu i s tou jeho.


Ze zvyku

Uživatelé servru liter.cz si právě říkají,
že je to děsná blbost.
Ale neví, že i pro ně
mám překvapení…
Autor Trauma, 27.08.2009
Přečteno 413x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

každý má právo psát co právě cítí a pod.
Vždy se jeho tvorba nemusí líbit ,deset neosloví a další
se v ní naleznou i když je drsná a syrová ale takový už
je život....takže TIP:

28.08.2009 10:47:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí