Přišlo

Přišlo

Slyším zlo za dveřmi

jeho dech, jeho kroky

láká mě zákeřně


Už se blíží a sápe

už otevírá dveře

náruč chystá mně!


Tak překrásně se směje!

Něžně našlapuje do pokoje

Vzduch suchý kolem saje!

Mění svou podobu v nepřítele


S tím kouzelným úsměvem

brousí své hrábě

s tím kouzelným úsměvem

jimi mě škrábe!


Bojím se a krčím

v koutě jako malé dítě

snažím se, křičím!


Zlo je však zvyklé

mé vzlyky zmlkne

a hrábě tasí!


Jimi mě rozemele

jako svého nepřítele

jimi mě rozemele

zbyly trny v těle
Autor S!muSh (004), 30.08.2009
Přečteno 410x
Tipy 4
Poslední tipující: Prokešová, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí