Sebevražedný atentát

Sebevražedný atentát

Spáchal jsem atentát
na své srdce z kamene
Napil se z pramene
Vody – jež krví byla zborcená
Mé kry v očích začly tát –
slzy tak přeslané
Kdy tohle přestane?
….
Co dokáže žena..(?)
Roztoužená -
rozpálená, že slunce závidí jí
Roztoužená, a na šíji
nese Amora, anděla lásky
a mé slzy jak dešťové provázky
vsakují se do křídel jeho
Amen…
…má přeslazená něho
Autor Chašmodský, 31.08.2009
Přečteno 421x
Tipy 5
Poslední tipující: Fighting Dreamer, Churry, Jana M.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mně osobně se líbí první dvě sloky jako celá báseň a ta třetí - ne příliš povedená - mi tam přijde jaksi navíc.

31.08.2009 14:34:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí