Hordes Of Arcania

Hordes Of Arcania

Anotace: je to jedna ze starší tvorby mam dojem že je stará tak 4 roky

Hordes Of Arcania

01
temný úsvit, slunce již zapadá
vojevůdce Iscariah na koni si to cválá
pustou a bezvládnou krajinou
Nastává tma a krajinou se line světlo
pochodní

02
je to jak had obímajíc větev mocného stromu
strach,beznaděj,terror
zas bude krveprolití
světla svou pestrá a čepele mečů vojáků
ostrá tomu brachu věř zažil sem nájezd

03
Pout se táhne po pobřeží lesem, polem
k hradu pozor jsou tady
strach smutek,zas krveprolití
pane muj modlím se
strach mě svírá hrdlo

04
nevím jak dál,umřít či být se
ticho, pusto,žádný tón
tvuj pán tě ve srabu opustil
jen hlasy a řev mocných nájezdníků
k hradu dolíhaj

05
je konec blíží se porážka
já to vidim jako by to bylo včera
kdy se to stalo, pane můj kde si
modlím se a prosím vysliš mě
nic než jen ten řev blížíc se k hradu

06
brány se rozletěli a hordy
bojovníků sem vtrhli
co rána to krveprolití
je to děsnej masakr
ženy, děti,stařešiny
padají rychle k zemy
je to konec Ásgardu
Autor The Crow, 24.09.2009
Přečteno 498x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...máš tam chyby,tak jen tip

24.09.2009 13:25:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí