Vánoce

Vánoce

Anotace: Toto je výtvor mýho miláčka... mě to prostě nedalo a musela jsem to sem dát :)

Tak opět po roce přišli nám přát,
veselé Vánoce ze srdce snad.
Kapr je mrtev, vzduch sytí se krví,
nezabili jsme ho my, ale TI DRUZÍ.
PACH KRVE cítí, každý kdo vejde sem,
radují se i skřeti tam za lesem.
Nemějte strach, PÁD DO TMY teď nehrozí,
i skřeti pečou vánoční cukroví.
I TOMAS HEWITT svou pilu vzal
do lesa pro stromek s radostí pospíchal.
SAW přemýšlí stále jaký dárek by dal,
aby nám jedenkrát náš život ponechal.
I DUCHOVÉ MARSU těší se velice,
až spadne sníh na dubové lavice.
I v BUNKRU SMRTI slavit se bude,
snad na každého tam cukroví zbude.
V KRUHU svých blízkých slavme ty svátky,
než SÍLY TEMNA se navrátí zpátky.
VETŘELEC A PREDÁTOR drží se za ruce,
chtějí též slavit společně Vánoce.
V ZEMI MRTVÝCH svítá, den je zas zpátky,
KRÁLOVNA PROKLETÝCH přinese dárky.
Tak jsou tu zase, my přejeme po roce,
šťastné a veselé....ČERNÉ VÁNOCE.
Autor januve, 01.12.2009
Přečteno 396x
Tipy 6
Poslední tipující: bejbyyyy, sveřep, E.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

směju se :-)

02.12.2009 00:26:00 | sveřep

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí