Korzety

Korzety

Anotace: Nevím co napsat. Přečtěte uvidíte

Korzety černé
na tělech krásných
pomalu ztrácím se
ve všech svých básních
káravé pohledy
všech půlnočních hvězd
a měsíc v úplňku
leskne se na zemi
spanilá jízda
armády upírů
oběti hledající
Korzety rudé
na tělech krásných
zmáčené krví
Co z těch těl zbyde?
Nic než prach
vůně zdechliny
a hodující červi
z krásného těla
ani jediný nerv
Tak mi teď řekněte
pánové a dámy
Co je na světě krásné?
Vždyť takhle skončíme
všichni bez vyjímky
všichni stejně
Je vám to jasné?
Všichni budem tlít
tak přestaňte snít
a začněte žít
červené víno pijte
i když jak svět je
stejně trpké
a zároveň sladké
Tak ochutnejte.
Autor Cursed Abaddons, 13.12.2009
Přečteno 399x
Tipy 1
Poslední tipující: Lachailla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí