Šťastné a Krvavé

Šťastné a Krvavé

Anotace: Trochu jinak :-D. Ale samozřejmě přeji Šťastné a Veselé Vánoce a hezké prožití svátků :-).

O Vánocích
ve tmě
zahaleno město v zoufalství.
Na pokraji šílenosti,
dech se kolemjdoucím zatají.
Krev a křik vzdálený...
A místo pohádek jen horory dávají.

Zdobí se stromeček
v té rudé barvě,
maminka stará se,
kam ukrýt tatínka se sekerou v hlavě.

Před domem sněhulák...
Bez hlavy.
Žádné cukroví voňavé,
nýbrž na stole vidět jen
lidské oči modravé.

Tak všude kolem
při vší té hrůze,
si děti přejí pod stromek
jen kudly a nože.

„Kdepak jsi Ježíšku?“
volá se s přichystaným nožem.
Děti už smějí se,
že bude Ježíšek složen.

Maminka veselá v kuchyni,
když teď ukryla tatínka
salát už chystá,
pak na řízky ve sklepě sousedovic
chlapečky tříská.

Po večeři Ježíška zabili
a rozbalili dárečky,
pak rozsekali Ježíškovo tělo
na malinkatý částečky.

Tak přejeme vám přátelé,
tak laskavě a hluboce,
Šťastné a Krvavé
Vánoce!
Autor Philosophic Theory, 24.12.2009
Přečteno 817x
Tipy 2
Poslední tipující: angellka, susana načeva
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Parádně krvavé Vánoce,to já taky hodně můžu:-)Fajne,díky!

30.12.2009 03:14:00 | susana načeva

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí