KDYŽ MÁŠ V NOCI STRACH

KDYŽ MÁŠ V NOCI STRACH

Anotace: Jedna z mých rokových písniček

Když máš v noci strach,
tak zavři všechny okna,všechny dveře,
když máš v noci strach,
ach bože,když máš v noci strach!

Když máš v noci strach,
tak rosviť všechny světla,všechny věže,
když máš v noci strach,
ach bože,když máš v noci strach!

Jenže to ti nepomůže,
protože on v noci stejně příjde,
ve váze hrůzou zvadne růže,
pane bože,ať už slunce výjde!

Když máš v noci strach,
tak rychle zavři svoje oči,
když máš v noci strach,
ach bože,když máš v noci strach!

Je v tvých myšlenkách,
proudí ti celým tělem co si počít,
když máš v noci strach,
ach bože,když máš v noci strach!

Nic ti vůbec nepomůže,
protože on v noci stejně příjde,
ve váze hrůzou zvadne růže,
pane bože,ať už slunce výjde!
Autor Bizkittka, 21.01.2010
Přečteno 421x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to hodně rytmická a rychlá písnička.Jinak melodie je převzatá od skupiny Disturbed.

21.01.2010 17:53:00 | Bizkittka

A melodie? :o)

21.01.2010 17:47:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí