Má hračka

Má hračka

Anotace: Nápad pochází z názvu, co jsem někde zahlédla - My Toy Has Nails. Někdy se láska zaměňuje za slepou touhu vlastnit. Ne tak zcela hororové, spíš zaměřené na nezdravý vztah.

Mám hračku, co často pláče
hlazením ji konejším.
Okovy jsou bolestivé?
To, má hračko, dobře vím.

Má hračka má krásné oči
hledí na mne oddaně.
Její drobná, křehká ručka
krásně padne do dlaně.

Má hračka je tajnůstkářská
ráda jedná vzdorovitě.
Přesto vím, že "Nenávidím"
vždy znamená "Miluji tě".

Má hračka je víc než loutkou
často trhá za provázky
jimiž vedu její kroky.
Jsem si jistá, z čisté lásky.

Má hračka má ostré nehty
kéž se nikdy nezmění.
Je jen moje, já zas její
krví v jedno spojení.

Má hračka je posedlostí
s žádnou jinou nehraji si.
Že ji v rukou neudržím
je jediné, co mne děsí.

Má hračka vždy opakuje
že by chtěla volná být.
Nevyslyším její prosby.
Já svou hračku musím mít!
Autor Arakanga, 22.01.2010
Přečteno 493x
Tipy 7
Poslední tipující: Live to fight, Cervenej_cudlik, Charibeja, E., Kapka, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zábavné, pěkné =)))

31.08.2010 22:12:00 | Live to fight

Trucovite,uzasne:)

10.03.2010 19:29:00 | Cervenej_cudlik

Povedené..moc hezké..!

23.01.2010 12:35:00 | Míša S.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí