deprese

deprese

sedím v šedé místnosti
na zdi sou jen pavučiny
uplně bez ctnosti
promítám svoje činy

stále se strašně nudím
neznám žádnou zábavu
třeba se i vzbudím
spláchnu tuto obavu

snad se něčím zabavím
nebudu se jen nudit
a nebo se otrávím
aspoň nebudu prudit

třeba najdu ten impuls
co rozjasní můj život
už necítím ani puls
ted končí už můj život
Autor ostuda lidstva, 27.01.2010
Přečteno 449x
Tipy 1
Poslední tipující: Pythonissa__
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí