DĚSIVÉ ŠÍLENSTVÍ

DĚSIVÉ ŠÍLENSTVÍ

Anotace: Je to úryvek písničky od skupiny RAMSTEIN s mím textem

Pomalu slunce zapadá
a všechny děti šli dávno spát,
vládne tu divná nálada,
po těle cítíš mrazivý chlad!

Ve váze kytka uvadá,
asi by ses měla začít bát,
všechno co tě teď napadá,
se totiž může klidně stát!

Jsi taková moje návnada
a já si s tebou budu hrát,
asi ti to kruté být připadá,
jenže já jsem netvor co má hlad!
Autor Bizkittka, 29.01.2010
Přečteno 534x
Tipy 4
Poslední tipující: E., Charibeja, susana načeva, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí