Noc tichá, chladný vzduch...

Noc tichá, chladný vzduch...

Noc tichá, chladný vzduch,
přízrak temný, možná duch.

Noc tichá, chladný vzduch,
poletuje roj mrtvých much.

Noc tichá, chladný vzduch,
tvůj vrah a tiché buch, buch, buch.

Noc tichá, chladný vzduch,
hrob otevřený a hrozný puch.

Noc tichá, chladný vzduch?
Je to on, ten hrozný duch?
Je?
A kdo to je?
Znáš ho ty?
Jde pro tvé útrpy?

Kdo se skrývá za tou tváří?
Čí očka pod maskou září?
Je to duch, vrah, zloduch?
Autor Štětice, 11.02.2010
Přečteno 459x
Tipy 7
Poslední tipující: oběžnice, jammes, ilona, Cervenej_cudlik, Charibeja, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)..hezké

11.02.2010 19:55:00 | Míša S.

pomóóc-bojim,bojim:-)

11.02.2010 13:19:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí