Světla, mlha a noc

Světla, mlha a noc

Tak světla svítila,
prosvítala parkem temným,
osvítila tichou mlhu,
a nebylo člověka, co by je zhas.

A i kdyby se našel,
hasič světel bílých,
nezměnilo by to vůbec nic,
světlo by zůstalo v nás.

Ticho se však neudrží,
křik oživil tento háj,
a tou nocí stejně jako objevil se,
křik utlumila mlha zas.

Byl zde snad někdo,
kdo utišil jej či zahnal strast?
Nikdo to neví, světlo je matné,
poznalo však, že to ženský byl hlas.
Autor Jammie Spark, 20.02.2010
Přečteno 413x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí