Upír+Láska=?

Upír+Láska=?

Už dlouho po tobě toužím
Už dlouho se takhle soužím

Jako manželka bys bodla
Ale i jako večeře dobrá

Proto se rozhodnout nemůžu
Který ten smysl přemůžu

Bude to žízeň či mysl?!
Můj hrnek s láskou už dávno zkysl

Nemá to šanci bojovat dál
Já jsem tu od toho být noci král

Proto tě zabiju ale s láskou
Kdo by co dal za noc s takovou kráskou

Udělám to pomalu a v lese
Tvůj křik se už krajinou nese

Poslouchám a říkám si:No není to krása
Svázala tě osudu lasa

Pomalu ti trhám kůži
Lásko,koupil jsem ti růži!

Tvého křiku užívám si
Můj cit poděl se kamsi

Pomalu tě trhám na kusy
Nechtěla jsi ratši krokusy?

Neměli krokusy měli jen růže
Říkám ti když už jsi stažená z kůže

Jsi skoro mrtva ale ještě žiješ
Zde v mojí náruči pomalu hniješ

Líbám tě po těle spíž už jen po mase
nedivím se těm co se straní mé rase

Proto jsem tvor noční,zlý a lstivý
A už nikdy nebudu po lásce chtivý
Autor In Darkness, 21.02.2010
Přečteno 383x
Tipy 5
Poslední tipující: E., Charibeja, ilona
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí