V Noci

V Noci

Anotace: V záři zapadajícího slunce. Taková pěkná atmosféra, proč něco nesložit. Vlastně je to píseň.

Sbírka: Žalostná snění

Slunce zapadá, oči se klíží,
vylézá záhada, po tmě se plíží,
na město padl stín, ulice – prázdné,
duši popadá splín, odvaha vázne.

Vrah, duše jeho jest naplněna temnotou,
oběť, náhle opředena opojnou slabotou,
vrah, již dávno zapomněl,co je to hřích,
oběť, stává se jednou z neživých.

Pod rouškou noci, kdy my všichni spíme,
dějí se věci, jež nezastavíme,
kulka nachází cíl, nůž kůži protrhává,
krev hrne se z žil, smrtka kosou mává.

Vrah, již další oběť si hledá,
oběť, pozor, jen tak se nedá,
vrah, zas vzal další život nevinný,
oběť, již dávno je jednou z neživých.

Autor Elie, 28.02.2010
Přečteno 468x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, Charibeja, E., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí