Musím pryč

Musím pryč

Anotace: Nevěděla jsem, kam to zařadit...tak je to tady:) Bude to asi znít divně, ale potřebovala jsem se uvolnit :D

Do zmrzlých rukou beru nůž,
i přes tu zimu v ruce mě tak pálí

Sbírám ze země rozšlápnutou růž,
vidím světla, jak se ke mně blíží z dáli.

Musím pryč - hned
tak rychle, jak mi to jen ta tma dovoli,

Ohlédnu se - naposled...
při pohledu na tu spoušť mě zabolí.

Utíkám...závodím teď s časem
a přemýšlím, jestli vůbec můžu vyhrát,

Prostě nechci strávit život v base,
prostě na to musím nějak vyzrát.

Pořád se mi hlavou honí ten obraz,
nemůžu uvěřit tomu,co se stalo,

když já prostě nečekala tenhle podraz,
byla jsem na to připravená málo.

Dohánějí mě...a všechno mi dochází,
jim je prostě jasné, kdo to byl.

Pomůže mi, když důkazy vyházím?
Nepomůže...to by i blbec pochopil.

Zůstanu stát a přiznám se jim k tomu...
už jsou tady, bože, mám takový strach...

"Pane bože, paní, běžte hnedka domů,
po okolí toulá se tu nebezpečný vrah..."


Vzbudím se..je noc.

ach ano, byl to jenom sen,
to všechno veselí
i ten následující řev...

Jenže...
co to prázdné místo v posteli,
a co dělá za mými nehty krev...?!
Autor mosquito, 12.03.2010
Přečteno 487x
Tipy 15
Poslední tipující: Empie, Robin Marnolli, Zorenka Ježková, ilona, Radek.oslov.Šafárik, Charibeja, Agniezka, Aurora., E., BARBYE, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tenhle typ normálně nečtu, ale nakonec se mi to líbilo, má to spád a je to pěkně napsaný.RM.

29.11.2012 15:51:25 | Robin Marnolli

Děkuju :-)

03.12.2012 18:39:00 | mosquito

Tak to si musím přečíst, snad to u tebe najdu :) jinak díky

14.03.2010 21:30:00 | mosquito

zaujal mě název, protože jedna moje povídka se jmenuje totožně:) i pointa je totožná, jenom tvoje forma je vybroušená narozdíl od mého nástinu, prst nahoru:)

14.03.2010 13:38:00 | Aurora.

Moc hezké, připomíná mi to písničky od D.Landy :)

12.03.2010 14:51:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí