Píseň o upírech

Píseň o upírech

Je půlnoc a měsíc shlíží na reliéf krajiny,
ke spánku už ulehly normální rodiny.
Avšak jeden zvláštní klan,
má na večer jiný plán.
Nechystá se spát,
bude vám krev sát…
Autor Prinzeschen, 25.03.2010
Přečteno 460x
Tipy 4
Poslední tipující: E., CULIKATÁ, Houda, Charibeja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí