Píseň o upírech - III.

Píseň o upírech - III.

Na mýtině v lese bál upíří se koná,
všichni jsou tu,
jen rumunský Dracula stoná.
A tak z Karpat poslal dar,
krevních transfuzí pár.
Prý chuť jako červené víno má,
snad lepší než čerstvá krev se zdá.
On sám prý ji dlouho pije,
proto takto dlouho žije.
A i když teď není zdravý,
stejně tichým hlasem praví:
Nejlepší chuť má
transfuze krevní skupiny A.
Edward Cullen jen hlavou vrtí.
Nepít krev? To by ho přivedlo k smrti.
Vždyť to ví i jeho Bella,
je vypitá už skoro celá.
Angelus si stěžuje na Buffy - svou ženu,
kterou nedávno proměnil, když váleli se v senu.
Ona mu teď leze do zelí,
krví obětí klidně se veselí.
Sešla se tam pěkná cházka, to vám tedy řeknu,
chodit do těch míst, toho se snad zřeknu.
Než být svědkem jejich posledního tance,
nechci být jen kusem žvance
nebo až nadosmrti mít osud hledaného štvance.
Autor Prinzeschen, 27.03.2010
Přečteno 456x
Tipy 2
Poslední tipující: E., Houda
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vlastně ani ne :D Jen jsem chtěla napsat, něco vážného na téma upíři...Vznikla z toho celkem sranda.:) Ale kniha v tom nebyla :)

27.03.2010 18:29:00 | Prinzeschen

to čteš zrovínka ňákou knihu oupírech a tě inspirovala??? :-)))

27.03.2010 15:44:00 | Houda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí