Ty vrahu!

Ty vrahu!

Anotace: Tohle jsem tu asi ještě nedávala. Ale už je to hodně staré =D

Sbírka: Žalostná snění

Ty vrahu!
Zabils duši nevinnou,
a to, co mělo být jen hrou,
stalo se hrozným činem,
ano, to jen ty jsi vinen!
Ty vrahu!
Zabils pouhým dotekem rtů,
a rozpoutal tak strašnou hru,
která měla konce,
až když zaslechla pohřební zvonce.
Ty vrahu!
Ve vězení budeš hnít,
nebudeš normálně žít,
jsi navěky ten, co zabil,
sám sis život zkazil!

Autor Elie, 03.04.2010
Přečteno 418x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, ta.cupka, Javavia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí