.......

.......

Na rtech má smích, v očích pláč

v hlavě z matek v srdci bolest.

Ani stín na prohrané duši není dobrý společník či protihráč.

krev na rukou svědomí chce splést.



Duši svou za krvavý peníz prodal,

Navždy s peklem svázán bude.

bez stínu navždy bloumat,

po cestě bez návratu.



Zjizvenou tvář v zemi zatracených zří.

tváří v tvář se setká s temnotou,

tam krvá nevinných opájejí se jeho bratři,

tam zkáza a muka jsou jedinou jistotou.



Až němá usta zakřičí do prázdného davu,

přijde si kníže pekelný pro jeho hlavu
Autor dark evelyn, 14.04.2010
Přečteno 347x
Tipy 1
Poslední tipující: Trystan ap Tallwch
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí