Temný Sen

Temný Sen

Anotace: Zahlédl jsem někde na internetu takový zajímavý obrázek...nebyl ani tak temný ani strašidelný ba naopak z něj vyzařoval optimismus....ale...asi to potrebovalo tu vlnu optismismu nejak vyrvnat aby vse nebylo tak krasne :-)

Kdysi jsem měl sen,
Už nikdy se neodvážím ven.
Povím vám co ve snu bylo,
I když ve mně jen trocha paměti zbylo.

V tom snu vidím vizi,
která celému světu přináší krizi.
Dobytek umírá v bolestech,
Naše děti si hrají na kostech


V tu objeví se v černém hávu,
Smrtka, která lidem seká hlavu.
Nekromantské řady se šíří,
A k božskému království míří.

Zde vše čisté pošpiní,
Kostlivce vyvolávají ze skříní.
Když poslední anděl padl,
Necromantovi na srdce kladl.

Říkal mu, že dělá chybu,
že nenechal žít jedinou rybu.
Po čase s dlouhou odezvou,
Se zase temné brány otřesou.

Až brána Necropolisu se otevře,
Nikdo už jako živý nezařve!
A tak končí vše čisté na zemi,
Nemrtví páni se tu prohánějí na koni.
Autor Neuroxerus, 19.04.2010
Přečteno 425x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí