Bestie

Bestie

Anotace: Hororová, ale končí dobře

tvé oči jak dva temné uhlíky žhnou nocí
nevím jak dál, kam šlápnu, tam jsem pod tvou mocí
tmu protíná rudá záře
můj útěk už je zmařen

Dveře, okna se zamykají,
beznadějné chvilky mě zalykají
na mém hrdle tvé jemné drápky cítím
strážní kolem démoni, těch se štítím

po tváři stékají krůpěje
klid, ten se jistojistě neděje.
Záměr tvůj hledám, však strach mě přikoval
strážce, rytíře, anděly, ty bych nejraději přivolal

Tneš hluboko, nastává bolest nezměrná,
stříká krev, ta louže je nezměrná.
všude temnota, trhnu sebou,
klid a ticho, ležím tu s tebou.

bylo to pouhé snění,
které se proměnilo v bdění
vůbec nevypadáš jako stvůra ze snů mých
už se těším na dotyky rtů tvých
Autor MRF, 27.04.2010
Přečteno 381x
Tipy 5
Poslední tipující: dark evelyn, Lea Aura, Charibeja, Varda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí