Vlasy!!!

Vlasy!!!

Nechtěně se vlasy do hodin zapletly.
Na malé ručičce v osm hodin večer.

Nemalá hrůza v očích mladé ženy.
Děs jí nedovolí ani brečet.

Uškrtí, či neuškrtí se
mladá žena ve stínu pokoje?

Uškrtí, či neuškrtí se,
až za chvíli půlnoc odbije?
Autor litermaso, 14.05.2010
Přečteno 463x
Tipy 4
Poslední tipující: Unyle Pěl, malá slečna, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úplně mi běhá mráz po zádech...

14.05.2010 18:20:00 | malá slečna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí